Jobba hos oss

Kom med och utveckla Sjundeå! 

Vi ebjuder mångsidiga karriärmöjligheter bland olika slags offentliga tjänster och förvalningsuppgifter. Vi satsar på en mångsidig yrkeskompetens och söker såväl erfarna rävar som unga proffs till vår trupp.

Sjundeå kommun har ungefär 300 anställda och närmare 100 olika yrkesbeteckningar. Vi vill erbjuda kommuninvånarna en kvalitativ, tvåspråkig service och jobba för det lokala samhället.

De lediga jobben hittar du på den här sidan. Ansökningen sker i Kuntarekry.  

Utnyttja och utveckla din kompetens

Vi erbjuder en stabil arbetsmiljö och möjlighet att jobba med och utveckla kommunens service. De mångsidiga arbetsbeskrivningarna gör varje dag meningsfull och du får utnyttja hela din kompetens. I vår lagom stora arbetsgemenskap kan påverka olika saker konkret.

Som anställd har du möjlighet att utbilda dig och utvecklas. Du får också arbetsgemenskapens breda stöd. Vår tvåspråkiga vardag ger dig möjlighet att vid behov utveckla dina kunskaper i finska.

Vi är måna om att du mår bra i arbetet

Vi har en omfattande och fungerande företagshälsovård. Arbetsgivaren erbjuder även andra förmåner för att öka sina anställdas välbefinnande, bland annat motions- och kulturförmåner. Vi satsar också på att kontinuerligt utveckla chefsarbetet och främja coachande ledning för att se till att vår personal mår bra i arbetet.

Sjundeås nya slogan är Ta det lugnt. I arbetslivet i Sjundeå betyder det att vi inte rynkar på pannan eller spänner nerverna för småsaker.

Under de närmaste åren får vi många nya lokaler med frisk inneluft. Bildningscampuset Sjundeå hjärta öppnades 2022. Där finns nu skolorna, förskolorna, biblioteket, ungdomstjänsterna och familjecentret. Vi  planerar ett nytt social- och hälsovårdscenter i kommuncentret. Nästan all verksamhet ligger ett stenkast från tågstationen.

Goda förbindelser till Sjundeå

Sjundeå är en kommun på cirka 6 200 invånare i Västnyland alldeles nära huvudstadsregionen. När du åker till jobbet i Sjundeå möter du ingen rusning. Vi har goda förbindelser längs både landsvägar och järnvägen. Sjundeå hör till HRT-området i fråga om både tåg och bussar.

I Sjundeå är boendekostnaderna rimliga, vardagen enkel och det finns många hobbymöjligheter. Vi hjälper med att skaffa bostad vid behov. Vi har också lediga tomter tillgängliga genast.

Våra medarbetare berättar om sin vardag

Förmannen för omsorgsarbete Mervi Lahtinen berättar om arbetet på hälsocentralens bäddavdelning:

Innehållet syns inte eftersom bruket av kakor inte har godkänts.

Socialarbetaren Anna Ahlgren berättarom sitt arbete:

Förskolläraren Kirsi Lillman berättar om sitt arbete:

Vi söker nu

Socialhandledare Haku päättyy: 08.12.2022 15:45
Sjukskötare Haku päättyy: 11.12.2022 15:43
Närvårdare Haku päättyy: 11.12.2022 23:59
Sjukskötare Haku päättyy: 11.12.2022 23:59
Tandskötare Haku päättyy: 02.12.2022 23:59
Ledande socialarbetare Haku päättyy: 01.12.2022 15:45
Välfärdschef Haku päättyy: 30.11.2022 14:00
Lärare inom småbarnspedagogik Haku päättyy: 27.11.2022 23:59
Barnskötare inom småbarnspedagogik, kortjobb Haku päättyy: 31.12.2022 23:59

Kom hit och jobba!

Innehållet syns inte eftersom bruket av kakor inte har godkänts.