Kommunhusets verksamhet till tillfälliga utrymmen

03.07.2020 12:39

Kategori: Boende & Miljö

I Sjundeå kommunhus inträffade 14.6. en vattenskada, som väsentligt påverkar förvaltnings- och grundtrygghetsavdelningens verksamhet. Verksamheten flyttas till tillfälliga utrymmen i Sjundeå Bads fastighet.

Verksamheten fortsätter på kommunhuset fram till 24.7.2020. Personer, som arbetade i de skadade utrymmen utnyttjar lediga utrymmen i den torra delen. Semestertiden hjälper till då en del av personalen är borta och arbetsutrymmen finns till förfogande.

Kansliet fungerar under sommaren normalt må-fre kl 9-15, förutom 13.-17.7., då det är stängt. Kommunhusets ytterdörr är stängd. Kundtjänst sker via kansliet (dörrklockan) eller genom att komma överens per telefon eller epost.

Fr o m 27.7.20 inleder förvaltnings- och grundtrygghetsavdelningen sitt arbete i Badet.

Arbetet i bildningsväsendets flygel samt på tekniska avdelningen fortsätter normalt under renoveringen av Kommunhuset. Planeringen av grundrenoveringen har inletts och planerna blir färdiga under början av hösten.

Coronavåren har förberett kommunens personal till flexibelt arbete och trots semesterperioden kommer servicenivån för kommuninvånarna att förbli densamma även under specialarrangemangen.

En god sommar önskas alla!

Sjundeå kommun
Förvaltningsavdelningen