Riddartecken till kommundirektören och erkännande till idrottare

10.03.2020 15:14

Kategori:

Kommundirektören i Sjundeå Juha-Pekka Isotupa beviljades 9.3.2020 av republikens president riddartecknet av Finlands Lejons order. Juha-Pekka Isotupa har gjort en lång uppåtgående karriär i ansvarsfulla uppgifter i projektadministration, orgnisationslednings- och utvecklingsuppgifter såväl i inhemska som i utländska företag. Kommundirektör Isotupa har fungerat i avgörande roller i kommunens utvecklingsprojekt och i att förnya kommunens vision och den nya strategin. Han har också aktivt främjat samarbetet mellan kommuner. Med sin verksamhet har han fört hela västra Nylands talan i frågor som gäller hela metropolområdet.

Sami Kymäläinen beviljades ett bidrag om 450 € för årets bästa idrottsprestation år 2019. Kymäläinen vann NM-guld i lagtävlingen för motorcykeltrial och NM-silver i den personliga tävlingen.

Robin Järvinen som spelar handboll i Sjundeå IF och som utnämndes till årets idrottare i Sjundeå 2019 beviljades ett bidrag om 250 €. Han har spelat i ungdomslandslaget och fick med sin lag FM-guld i fjol. Järvinen har med hård vilja och hårt arbete återhämtat sig från sina skador och han har förutom till A-pojkar blivit vald till SIF:s representationslag för män.

Kunnanjohtaja ja palkitut urheilijat