Sponsorer

Understöd av verksamheten i Walkerscaféet i Sjundeå

Vår verksamhet i Walkers caféet i Sjundeå är möjlig och vi kan utveckla den tack vare understöd från företag, samfund och privata personer. Ni kan understöda verksamheten med ett långvarigt kompanjonskap eller som en engångssatsning, en viktig handräckning. Samarbete eller stöd till oss behöver inte alltid vara ekonomiskt stöd. Praktiskt samarbete kan till exempel innebära att ni erbjuder produkter, tjänster eller kunnande som vi har användning för. Ett varmt tack till alla som stöder vår verksamhet!

Lions Club Sjundeå har stött vår verksamhet på många sätt bland annat genom att skänka oss en systemkamera som vi kan använda för att föreviga det som händer på caféet.

Lions Club Charlotat har stött vår verksamhet på många sätt bland annat genom penningstödet från dem kunde vi betala de artister som uppträdde på Halloweenfesten 2014.             

TuuMa som producerar cateringtjänster och står för många slags andra tjänster har understött vår verksamhet genom att skänka sina produkter för försäljning.

Fiskrökeriet Four Seasons Fish har donerat fiskpastejer för försäljning på Walkers i Sjundeå. Kustvägen 62 A, 02580 Sjundeå, tfn 010 440 64 34

Paulig Oy är ett av de företag som längst har understött Walkersverksamheten. Paulig har bl.a. donerat kaffet till alla Walkerscaféer i Finland. Paulig har varit med och understött Walkersverksamheten från år 1999.

Sinebrychoff Oy har länge varit med i Walkersverksamheten. Sinebrychoff erbjuder läskedryckerna till Walkerscaféer samt understöder Walkersverksamheten i hela landet i synnerhet då det gäller rekryteringen av frivilliga och utbildning med en årlig stödsumma. Sinebrychoff har understött Walkersverksamheten sedan från 2005.

Pomoväst var med och understödde renoveringen av Walkerscaféet.

Gårdskulla donerade knackkorvar som gården har tillverkat för att säljas med köttpiroger.

Företaget Nordic Morning donerade till Walkers ett biljardbord som genomgick en fullständig service innan det togs i bruk.

Med hjälp av ett understöd från Siuntion Asukasyhdistys Sjundeå boendeförening kunde vi skaffa en kaffemaskin till Walkerscaféet i Sjundeå.

 Grossistföretaget Mobia har stött verksamheten finansiellt sedan år 2015. Walkersunga har själva möjlighet att fundera på vad stödet används till.

Majs odlad på Pickala Gård har getts till Walkers.

Privatpersoner som har understött Walkersverksamheten i Sjundeå:

Mia Lankinen, Pami Karvonen, Sanna Mustonen, Emilia Puusaari, Ismo Turunen, Kati Saarenkylä, Jonna Farin, Kirsi-Marja Slotte, Taru Keskinen, Minna Pakarinen

Privatpersoner har donerat oss bl.a. priser till bingo, möbler, cd-skivor, böcker, spel, personlig kunnande och namnskyltar för alla våra wapare.